Velkommen til Kreativt sommerkurs for barn!

Larvik Husflidslag i samarbeid med Larvik Museum

Inviterer til

Kreativt sommerkurs for barn i Øvre Verksgård

Påmelding til Kreativ Sommeruke

Vi fortsetter suksessen med Kreativ Sommeruke og tilbyr en uke rett etter skoleslutt (uke 26)                   Med kyndige veiledere får barna leke og eksperimentere med spennende farger og materialer

Her blir barna kjent med nye og gamle håndverk, de får bruke fantasien og får utløp for kreativiteten sin.
Uka avsluttes med utstilling av det vi har laget i løpet av disse dagene – foreldre, besteforeldre og søsken er hjertelig velkommen!
Tidligere har deltakerne fått prøve: tinnstøping, sy på symaskin, broderi, hekling, fletting av bånd, stofftrykk, spikking og tresløyd.                                                                                                                                        I år skal vi lage «Humlehotell» og mye annet spennende. Nærmere informasjon kommer. Vi kan love dere en flott uke..

Arrangør:   Larvik  Husflidslag                          Sted: , Øvre Verksgård, Langestrand                                                                                                       Tid: Uke 26: 22. – 26. juni kl. 09.00 – 15.00
Alder: 
8 – 13 år

Pris:   kr. 1400,-. Medlemmer i Ung Husflid kr. 1200,-.    (Medlemsprisen for barn og unge kr. 100,- pr år)                                                                                                                                  Søskenmoderasjon                                                                                                                             

Påmelding eller spørsmål til  larvikhusflidslag@hotmail.com eller tlf. 93038532

 

009