Strikkekafe – Bokpresentarjon av “Sokker fra hele Norge” med Nina Granlund Sæther

Gjett om vi gleder oss! På strikkekafe 18. september klokken 18.30 får vi nemlig besøk av Nina Granlund Sæther. Det er bare å sette av dagen og begynne å glede seg – vi har hatt besøk av henne før og vet at dette blir populært! Strikkekafeen er gratis og åpen for alle. Det er mulig å kjøpe kaffe og kake.

Denne gangen har hun skrevet oppfølger til boken Votter, som hun presenterte for oss i fjor – og det er Sokker fra hele Norge!

I boken Sokker fra hele Norge er vi igjen på reise gjennom Norges land og strikketradisjoner, og denne gang skal vi bli varme på beina. Her finner du spennende historier om opphavet til de forskjellige sokkene, arkivbilder fra museer rundt omkring i landet, og massevis av oppskrifter på sokker til hele familien.
Bøker med strikket tilbehør er alltid populært – sokker er perfekte gaver, raske å strikke og anvendelige året rundt. I denne boka finner du sokker fra alle landets fylker, så uansett som du vil strikke deg landet rundt for å bli kjent med teknikker og tradisjoner, eller vil strikke en spesiell gave til noen, så er denne boken et veldig godt utgangspunkt. Boken har 41 oppskrifter på sokker til både dame, herre og barn, med store, tydelige diagrammer og vakre bilder.

Nina tar med bøker, så det er mulig å kjøpe disse kontant eller med vipps (muligens også med kort), og hun signerer for de som ønsker det.

Vi har hatt besøk av Nina ved flere tidligere anledninger, både med bøkene “Votter”, “Putefest” og “Raske sting, enkle broderier”. Vi vet derfor at dette blir populært – så vær gjerne ute i god tid.