Flott foredrag med Nina Granlund Sæther – Sokker fra hele Norge

Vi har hatt besøk av Nina Granlund Sæther, og er det noe vi vet så er det at hun trekker fulle hus! Denne gangen var intet unntak! Med et fantastisk foredrag om sokkestrikkingens historie – ikke bare den norske tradisjonen – lot vi oss alle forføre i over en time.

Dette er fjerde gangen vi er så heldige at Nina besøker oss i Larvik, og vi håper på at det ikke er siste gangen.

Med seg hadde hun også bøkene sine “Sokker fra hele Norge” og “Votter fra hele Norge” (som vi fikk presentert ved forrige anledning) og hun signerte til alle som ønsket bøker. Det som gir en ekstra spiss på strikkingen ved disse bøkene, er at det er ikke bare en bok full av oppskrifter, her er det også historien bak hvert enkelt mønster. Faktisk flotte bøker for de som ikke strikker også, men som er interessert i historie.

Vi takker så mye for flott foredrag!