Årsmøte i Vestfold Husflidslag

24. mars ble årsmøtet i Vestfol Husflidslag avholdt på Stokke bygdetun, i arrangement av Stokke Husflidslag. Mange fra Larvik deltok med sine forskjellige verv, noen av de på bilde over.

Leder i Vestfold Husflidslag, Berit Rønningen, ledet oss gjennom sakslisten og dagen.

Nora­-Marie Sogn Wiik ble hedret med hedersnålen og diplom. Hun er daglig leder av Husfliden Holmestrand. Prisen ble overrakt av direktør i Norges Husflidslag Marit Jacobsen og fylkesleder i Vestfold husflidslag Berit Rønningen. Mer informasjon om denne utmerkelsen finnes her.

Etter lunch kom Margaret Skjelbred og leste dikt og historier fra sitt forfatterskap. Hun sjarmert oss på mange plan, også rundt lunchbordet hvor vi fikk lurt henne til å vise de flotte smykkene hun lager.

Vil du også lage en slik ring som Margaret Skjelbred har laget? Klipp til buksestrikk (pass på at den ikke blir for stram!), sy den til en ring og sy knapper og perler på toppen. Gjør ett dykk i knappeskrinet og vis frem knappene du har spart på til spesielle anledninger!