Strikkekafe: Tema spinning

I Larvik Husflidslag har vi en aktiv gjeng som arrangerer strikkekafeer en gang i måneden. Det er alltid tema på strikkekafeen slik at de som ønsker å lære noe nytt – eller friske opp noe gammelt – kan gjøre dette under kyndig veiledning. Det er selvsagt også mulighet til bare å strikke, prate, drikke litt kaffe og spise litt kaker.

Denne strikkekafeen hadde tema “Spinning” – og det hadde også vakt interesse hos NRK Vestfoldsendinga. Dermed var ansvarlig for strikkekafeen, Lisbet Aarnes og anvarlig for tema Spinning, Nina Hove Myhre, i studio i Tønsberg tidlig om morgenen.

Vi hadde med småstrikk, ull og håndteiner, og snakket i tillegg om trender innen strikking for tiden.

Garn og håndtein var med i studio, og NRK knipset med stor begeistring.

På strikkekafeen kom flere med rokk denne gangen, også noen for å få tilstandsvurdering av eldre rokker. Denne nydelige gamle linrokken hadde dessverre et skikkelig skjevt rokkehjul, og trinsen på vingen var defekt. Vi fikk den dessverre ikke til å virke skikkelig.

Og her er bilde av noe som ble spunnet på strikkekafeen.