Studiering Knipling

Larvik Husflidslag har en aktiv gjeng som i flere år har gått på kurs i kniplinger. I år har det ikke vært kurs, men studiering. En studiering er rett og slett “åpent hus” for de som kan teknikken og vil gjøre ting sammen med andre.

Annenhver torsdag møtes knipleringen. Deltagerne har ulik erfaring med knipling fra tidligere. Noen har vært gjennom flere kurs, og andre har bare ett eller to kurs bak seg. Fra i høst går kniplingen som studiering, der deltagerne hjelper hverandre videre i arbeidene.

På bildet er en lilla adventsløper godt i gang.

Vi prøver å få tak i ny lærer til vårkursene, men så langt uten å lykkes. Hvis noen har kjennskap til lærere innen knipling, ville vi satt stor pris på å få noen hint!

Andre studieringer som Larvik Husflidslag har, er vev, billedvev og spinning.