Velkommen til første møte tirsdag 7. januar: Kjærtegn til halsen

Godt nyttår til alle!

Vi går en spennende vår i møte, og starter møtene tidlig.  Første møte er allerede førstkommende tirsdag, 7. januar kl. 19.00.

Da får vi besøk av Nora Marie Sogn Wiik fra Holmestrand Husflidslag.
Hun er også primus motor for vevdamene på Klokkergården i Svarstad.

Det er kommet en ny vevbok som heter “Kjærtegn til halsen” med mange fine mønstre, klikk på linken for å se bilder. Denne boken er et resultat av en konkurranse arrangert av Norges Husflidslag i samarbeid med Rauma.

Alle modellene er vevd opp og Nora Marie tar de med og viser oss.

Vi vil også minne om første strikkekafe den 21. januar og årsmøte den 4. februar, og om vår nye studiering som er Hobbykveld, som også begynner denne første uken – nemlig 9. januar klokken 19. Alle er hjertelig velkommen, og for mer info – se vår kurskatalog.